637 25 05 08 · 656 58 76 57 · 617 89 71 75
abamlactancia@gmail.com

DELEGACIONS

EIVISSA I FORMENTERA

Vols ser una de nosaltres? Contacta’ns.

Grup d'Eivissa i Formentera

Lloc de trobada: Trobades virtuals per la plataforma Zoom
Horaris: Tots els dimarts de 17 a 19 h.
Telèfons de contacte: 687 96 32 79

Qui som:

Thaïs Puig

Thaïs Puig. Assessora de Lactancia i Co-fundadora i portaveu de la delegació de l’ ABAM a Eivissa des de l’ any 2006. Mare de tres criatures. 8 anys de lactància ininterrompuda. Membre de la Comissió de Lactància de l’ ASEF durant 4 anys. Actualment facilita les sessions del grup de suport mare a mare de l’ ABAM a Eivissa i co-administra la gestió del grup de suport de whatsapp de la comunitat de mares de l’ ABAM a Eivissa per whatsapp. Psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en acompanyament i orientació a la maternitat, el trauma perinatal i el dol perinatal.

Deborah

MALLORCA

Vols ser una de nosaltres? Contacta’ns.

Grup de Palma

Lloc de trobada: Casal d’Entitats Ernest Lluch. C/ De la Rosa, 3 2n pis. Palma.
Horaris: Dimarts quinzenals de 17:30 a 19:30 h (consultar cartells quadrimestrals a les xarxes).
Telèfons de contacte: 637250175 / 656587657

Qui som:

María José
Soy María José, madre, auxiliar de enfermería y asesora voluntaria de Abam Palma. Soy una enamorada de la lactancia y la crianza. Llegué a Abam buscando formación y descubrí un mundo apasionante. Colaboro activamente en los Grupos de Madre a Madre, en nuestras redes sociales y contestando emails y teléfono.
Bàrbara Villalonga
Sòcia fundadora d’ABAM (1998) Infermera especialista de pediatria. Llicenciada en antropologia social i cultural. Després de molts d’anys acompanyant a dones i famílies amb el seu viatge de maternitat i lactància, sento una gran admiració per aquestes dones valentes que han aconseguit tirar endavant les seves lactàncies, malgrat les barreres que han trobat al seu camí.
Elisenda Costa

Sóc l’Elisenda i sóc mare d’un fill i d’una filla que ja fa temps que no mamen. Les  nostres lactàncies van ser molt bones gràcies a totes les experiències que vaig escoltar a les trobades d’ABAM. He gaudit les meves lactàncies fins que el meu fill gran es va deslletar sol i amb la petita jo vaig necessitar aturar als 15 mesos. Gran defensora d’escoltar necessitats de mares i nadons i trobar l’equilibri amb confiança. El 2015 vaig fer el pas de col·laborar activament i actualment n’he assumit la Presidència.

Leni

Hola! Jo som na Leni i tenc un fill de 15 anys que va prendre pit dos anys i un altre que en té 12 i va mamar quatre anys. Vaig ser donant de llet durant les dues lactàncies i atès que no vàrem tenir cap dificultat, me vaig enganxar a ABAM per fer saber a les dones que la lactància no té per què ser dolorosa ni tenir complicacions.
Cecilia

Mi primer acercamiento a la lactancia materna fue desde lo profesional acompañando procesos de gestación y nacimiento, soy Obstetra Partera por la Universidad de la República de Uruguay y Diplomada en Enfermería por la UIB. Pero no fue hasta que me convertí en madre que entendí en toda su dimensión que es ser mamífera. Que es sostener con mi cuerpo otro cuerpo. Entendí que hay pocas cosas tan potentes y transformadoras como el arte de amamantar. Estando embarazada me acerqué a ABAM buscando tribu y me sumé a los grupos madre a madre descubrí a esas mujeres maravillosas, pacientes y sabías. Desde entonces formo parte de estos grupos ayudando a tejer ese hilo blanco que nos envuelve a todas.

Mònica Nicolau
Soc infermera i treball a unitats de neonatologia des de 2016. Ajudar a l’inici de les lactàncies de mares i nadons va fer que m’hagués de formar en lactància. Així vaig arribar a ABAM, gràcies al seu curs sobre lactància. Ara també ja soc mare i duc 12 mesos amb una lactància meravellosa.
Toñi Bauzà

Vaig ser visitant d’ABAM per fer una consulta de la meva recent lactància el 2019, i des de llavors intento ajudar a altres mares que passen per aquesta meravellosa associació. El mateix any vaig fer un curs d’assessora de lactància, encara que ser mare de dues filles és el que m’ha donat l’experiència en lactància amb la què puc donar suport als grups de mare a mare.

Cristina Seguí

Alicia Vera

Grup d'Inca

Lloc de trobada: Hospital Comarcal d’Inca. Aula 2.
Horaris: Dimarts quinzenals de 17 a 19 h (consultar cartells quadrimestrals a les xarxes).
E-mail: abaminca@gmail.com

Qui som:

Dana Cardozo
Mi nombre es Dana Cardozo y tengo la alegría de acompañar a las mamás como Doula. En el 2019 me formé como asesora de lactancia materna en ABAM y desde entonces continuo como voluntaria apoyando, con conocimientos, humildad y amor a mamás, bebés y familias en este momento de la vida tan intenso, sensible, poderoso, cálido y cambiante como es la lactancia.

Yolanda de León

Som mare de dos infants surats amb llet materna. Fisioterapeuta i osteòpata. Fisioterapeuta formada en fisioteràpia pediàtrica i lactància materna. Assessora de lactància i sòcia d’ABAM. Actualment participo com a  col·laboradora als grups de suport de mare a mare d’ABAM Inca.

Magdalena Capó

Som na Magdalena Capó, vaig néixer a França l’any 1972 i sóc doula i assessora de Lactància.

La meva formació professional va començar al negoci familiar però la meva maternitat i la curiositat d’altres mares per saber com gestionava la nova situació, va despertar en  mi la necessitat de formar-me.

Actualment estic a ABAM Inca i acompanyo lactàncies també a nivell privat.

Cristina Koopman

Magdalena Rodríguez

Grup de Manacor

Lloc de trobada: Escoleta Nins i nines. C/ Solimà, 14.
Horaris: El 1r i 3r dilluns de mes de 17:30 a 19 h.
Telèfon: 617 89 71 75
Instagram: @abam.manacor

Qui som:

Miquel Vanrell

Sóc en Miquel i sóc infermer, assessor de lactància, consultor de lactància (IBCLC), president de la Comissió de Lactància Materna de l’Hospital de Manacor, divulgador i promotor de la lactància materna a xarxes socials com @infolactam i soci d’ABAM.

Carme Rosselló
Som na Carme Rosselló. Vaig néixer a Palma però som mare de dues nines manacorines de sis i tres anys. Amb la gran vaig entrar en contacte amb el món de la puericultura sostenible, i a través de la seva lactància vaig conèixer ABAM. Ara en som sòcia, assessora de lactància i col·laboradora al grup d’ABAM Manacor. També som assessora de porteig i de BLW.
Neus Serra
Som na Neus. Som mare, assessora de

Grup de Felanitx

Lloc de trobada: Sala Polivalent del Centre de Salut de Felanitx.
Horaris: Tots els dilluns de 12:30 a 13:30 h (consultar les xarxes per a possibles canvis).
Telèfon: 677 11 15 60 Cati / 656 26 27 70 Isabel
Instagram: @abam.manacor
Facebook: grup lactancia i mametes i molt més

Qui som:

Catalina Cerdà Montserrat
Comare des de fa 36 anys, em vaig començar a formar amb Via Láctea i he continuat fins a l’actualitat. Vaig ésser una de les fundadores d’ABAM. La passió surt de l’emoció cap al naixement i les seves maneres d’alimentació com mamífers que som. Les meves lactàncies van tenir el suport per part de Via Láctea (associació de la qual vaig ésser sòcia) i em deixaren ben clar que el fer costat, permet anar molt lluny.
Isabel Pavia
Catalina Maimó

MENORCA

Vols ser una de nosaltres? Contacta’ns.

Grup de Ciutadella

Lloc de trobada:
Horaris:
Telèfons de contacte:

Qui som:

Raquel Lluch

Sóc na Raquel, mare de Noah i voluntària d’ABAM Menorca. Vaig conèixer ABAM el 2019 arrel de problemes amb la lactància amb el meu fill. Vaig aprendre, compartir o gaudir molt de les trobades amb les voluntàries i les famílies que hi participàvem. A dia d’avui, continuo amb la lactància i col.laboro amb l’associació des de la meva experiència i des de l’agraïment i la voluntat per ajudar i acompanyar a mares que com jo, en el seu moment, vam necessitar un cop de ma.

Catalina Bosch

Vaig arribar a ABAM fa 8 anys amb el meu primer fill. Ja tenia informació en lactància materna i havia vist alletar a la meua germana petita per la meua mare. Però al iniciar la lactància, tot i així, necessitava veure i trobar altres mares amb qui compartir la vivència. A l’associació vaig aprendre molt de l’ajuda mútua entre mares, a guanyar confiança i suport al llarg del camí. I ja m’hi vaig quedar com a voluntària del grup a Ciutadella de Menorca. El meu agraïment a la comare que m’hi va derivar, i a totes les companyes que hi vaig trobar, i amb les que he teixit llaços d’amistat. Són les meves “comares”.

Roser Orfila

Em dic Roser Orfila. Sóc tècnic d’infermeria de professió i sa meva inquietud envers a sa lactància materna va començar molt abans de ser mare. Fa 10 anys vaig començar a formar-me com assessora de lactància materna, formació que a dia d’avui encara continua. Com assessora de lactància m’he especialitzat en lactància en prematurs i en deslletament. Però crec que el més important és que ara sóc mare, i això m’ha fet canviar completament la meva forma d’entendre la lactància materna i la maternitat en general.

Grup de Maó

Lloc de trobada: Centre Cívic Dr. Camps (c/ Camps, 48, Maó)
Horaris: 1r i 3r dimarts de cada mes de 10.30 a 12.00 h (confirmar per xarxes possibles canvis).
Telèfons de contacte: Mònica 683 58 23 16 / Emma 637 84 32 65

Qui som:

Emma Navarro

Som n’Emma Navarro Mus, mare de dos fills. Des de que som mare el meu interès per la criança ha anat aumentat per necessitat. Vaig poder assitir a un grup de lactància amb el meu primer fill i va ser com arribar a un oasi al mig del desert. Per això no vaig dubtar quan al 2018 des d’Abam em van oferir acompanyar a altres mares. Perquè el calor del grup i l’ajuda entre iguals pot servir de gran recolzament en una de les etapes vitals més transformadores.

Clara L. Nieto

Me llamo Clara L. Nieto y soy madre de una niña y un niño lactantes. Mi carrera profesional está intimamente ligada a la lactancia materna, pero mi pasión hacia esta etapa de la vida es más profunda. Actualmente amamanto a mi hija de 4 años, tras una lactancia con complicaciones, y a mi hijo de 17 meses. Comencé a colaborar con Abam mucho antes de ser madre, hace 11 años, co-creando una sede de Abam, y desde hace 3 años formo parte del grupo de Abam Menorca. Aprendo de cada reunión, de cada madre y disfruto profundamente del apoyo que nos ofrecemos madre a madre.