637 25 05 08 · 656 58 76 57 · 617 89 71 75
abamlactancia@gmail.com
Baby eating mother's milk. Mother breastfeeding baby. Young woman nursing and feeding baby. Concept of lactation infant. Focus on the little child's pen, blurred background.

A l’ABAM estrenam nova web

Després de molts de mesos (hem superat l’any) de poder-nos trobar només a les xarxes socials perquè la nostra web va patir un petit accident, estem d’enhorabona!!! Com estàs veient... TENIM NOVA WEB.

Com sabreu l’ABAM el formam un gran grup de dones (i algun home) que dedicam part del nostre temps personal, de manera voluntària, a donar suport a la lactància materna. Quasi totes nosaltres, a més, som mares, pares i treballadores per tant el nostre temps és reduït. Vet aquí el motiu del nostre retard en refer-nos de l’”accident” web.

Però ens hem despertat!!! Hem robat temps d’on no en teníem. Ens hem posat en mans de persones expertes (www.brava.es) i hem aprofitat una subvenció econòmica que oferia el Consell de Mallorca. I amb aquest mix, aquí teniu el resultat.

Una web on ens podreu conèixer un poc millor des dels nostres inicis. On podreu saber com trobar-nos i consultar-nos. On podreu consultar informacions molt útils durant la lactància i, sobretot, on ens podreu començar a conèixer a totes les que estam darrera les sigles ABAM.

A les xarxes continuarem la nostra activitat més immediata i agrairem que sigueu “compartidores” de tot el nostre contingut. A més veus,  més famílies ens coneixeran quan ens necessitin. Gràcies per llegir-nos i per compartir-nos.

Comparteix aquest post