V Jornades en Actualització en Lactància Materna

V Jornades en actualització en Lactància Materna.
4 i 5 d’octubre de 2018
Seu de la UIB a Eivissa

Una nova edició d’aquestes jornades, organitzades pel Coiba i ABAM, se celebrarà els dies 4 i 5 d’octubre a la seu eivissenca de la UIB. Hi haurà retransmissió a Mallorca i Menorca amb control d’assistència.
Els ponents convidats tractaran temes com la recerca en l’àmbit de la lactància materna, el paper de la comare en el suport a les mares amb fills ingressats a Unitats Neonatals i en casos en què la lactància pot dificultar per factors físics del nadó o la presa de fàrmacs.

La inscripció és gratuïta per als col·legiats del Coiba, així com també per a les assessores de lactància ABAM i els estudiants d’Infermeria de la UIB. Per a la resta de persones interessades, el preu serà de 30 €. Acreditació demanada a la Conselleria de Salut.

Per poder inscriure o per demanar més informació cal escriure a la següent adreça de correu electrònic: eventosibiza@infermeriabalear.com

També s’habilitarà l’Aula 137 de l’Hospital Universitari de Son Espases per seguir la jornada en directe i així facilitar la participació dels professionals de Mallorca. Això els permetrà obtenir l’acreditació de les jornades, sota control d’assistència presencial. Per assistir a Mallorca, cal enviar un e-mail al correu coiba.pm@infermeriabalear.com.

A Menorca, es podran seguir les jornades a l’aula de la seu del Coiba a Menorca (Camí de Ses Vinyes, 130. Maó). Per inscriure-s’hi, cal enviar un e-mail al correu coiba.m@infermeriabalear.com

Podeu trobar més informació a la web del COIBA.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *